/media/4441/telia-ladestation.png

Mobilopladning

Vi ved allesammen, hvor lækkert det er at kunne finde sine venner, tage et billede eller måske sende en besked hjem om, at du har det godt! Igen i år hjælper vi dig med at holde liv i mobilen på festivalen – under bøgetræer og teltdug, langt fra stikkontakter og computere.

Den officielle Smukfest-powerbank fra Telia er som skabt til festival. Den er ekstra fyldt med energi til din smartphåne og kan lade den op omkring 2 gange. Når den er flad, kan den én gang dagligt byttes gratis ud med en nyopladt i en af Telias hyggelige byttestationer på festivalpladsen. Ellers kan du selvfølgelig også selv lade den op ved en af ladestationerne med det medfølgende USB-kabel. 

På Smukfest finder du i år følgende lademuligheder:

  • Aflåselige bokse på campingområderne (der skal en 20'er i). OBS: Det er ikke tilladt at oplade andet end telefoner i disse bokse.
  • Bord/bænkesæt med (fortrinsvis grøn), gratis strøm fra Aura og Telia

”Hvordan får jeg fingre i en powerbank?”

Jo, nu skal du høre. Hvis du allerede kunne tænke dig at købe en nu, så kan du gøre det på Telias hjemmeside lige her. Den koster 299 kroner, og hvis du skal nå at have den hjem inden Smukfest, skal du have dankortet frem senest den 30. juli. Indtil denne dato får du tilmed gratis fragt på købet. Du kan selvfølgelig også købe den på selve Smukfest i en af Telias tre byttestationer. Hvis du har købt en Smukfest powerbank fra Telia i 2018, 2017 eller 2016, har Telia et godt tilbud til dig, som du kan læse om længere nede! 

”Virker powerbanks til alle mobiltelefoner?”

Der er indbygget et micro USB stik, et lightning stik og en USB-C adapter i opladeren, som derfor passer til alle mobiltelefoner. 30 PINs adaptere (til de ”gamle” iPhones) kan købes på Smukfest i de tre Byttestationer.

”Hvordan ser jeg, hvor meget strøm der er tilbage?”

Sæt din telefon til opladeren, og tjek så de fire små lamper på siden af opladeren – lyser alle fire, er mobilopladeren 100% nyopladt, lyser tre lamper, er mobilopladeren 75% opladt, osv. Blinker kun én af de fire LED indikatorer – så er det tid til at bytte opladeren til en ny og fuldt opladt. Det tager cirka 100 minutter at oplade en telefon. 

”Hvordan foregår ombytning på festivalpladsen?”

Der er tre byttestationer på festivalen – en på Kærligheden, en i Sherwood og en for foden af Dødemandsbakken. Du finder nemt din nærmeste byttestation ved hjælp af årets Smukfest app. Du skal bare oplyse det mobilnummer, du registrerede i forbindelse med købet af powerbanken. 

”Jeg har en mobiloplader fra 2018, 2017 eller 2016 – kan jeg få den opladt eller byttet?”

Nej, men du kan til gengæld købe en af de helt nye powerbanks til en bragende pris på 209 kroner. Du skal bare oplyse det mobilnummer du købte din gamle med sidste gang, og bum - så har du dig en helt ny powerbank! Og så kan du oven i købet få lov at beholde din gamle powerbank, så du altid lige har en ekstra opladning i baglommen. 

Byttestationernes åbningstider 

KærligHeden åbner byttestationen søndag den 4. august klokken 14.00 og lukker igen klokken 24.00. Mandag til lørdag åbner de klokken 08.00 og lukker ned igen klokken 24.00. Sidste søndag på festivalen åbner de klokken 08.00 og lukker og slukker klokken 16.00

I Sherwood åbner de om tirsdagen den 6. klokken 12.00 og lukker klokken 23.00. Onsdag til fredag åbner de klokken 09.00 og lukker igen klokken 23.00. Søndag den 11. åbner de også kokken 09.00, men lukker klokken 16.00. 

Ved Stjernescenen åbner de sammen med resten af pladsen om onsdagen klokken 15.00 og lukker ned igen klokken 24.00. Torsdag åbner de klokken 13.00 og går hjem klokken 24.00, mens de fredag og lørdag åbner klokken 12.00 og lukker klokken 24.00. Søndag er lukket. 

Se kontaktoplysninger