/media/4441/telia-ladestation.png

Mobilopladning

Vi ved allesammen, hvor lækkert det er at kunne finde sine venner, tage et billede eller måske sende en besked hjem om, at du har det godt! Igen i år hjælper vi dig med at holde liv i mobilen på festivalen – under bøgetræer og teltdug, langt fra stikkontakter og computere.

Den officielle Smukfest-powerbank er som skabt til festival. Den er ekstra fyldt med energi til din smartphåne og kan lade den op omkring 2 gange. 

Når den er flad, kan den én gang dagligt byttes gratis ud med en nyopladt i en af Telias hyggelige byttestationer på festivalpladsen. Ellers kan du selvfølgelig også selv lade den op ved en af ladestationerne med det medfølgende USB-kabel. 

På Smukfest finder du i år følgende lademuligheder:

  • Aflåselige bokse på campingområderne (der skal en 20'er i). OBS: Det er ikke tilladt at oplade andet end telefoner i disse bokse.
  • Bord/bænkesæt med (fortrinsvis grøn), gratis strøm fra Aura og Telia
  • Den officielle Smukfest-powerbank lavet i samarbejde med Telia

”Virker powerbanks til alle mobiltelefoner?”

Der er indbygget et micro USB stik, et lightning stik og en USB-C adapter i opladeren, som derfor passer til alle mobiltelefoner. 30 PINs adaptere (til de ”gamle” iPhones) kan købes på Smukfest i de tre Byttestationer.

”Hvordan ser jeg, hvor meget strøm der er tilbage?”

Sæt din telefon til opladeren, og tjek så de fire små lamper på siden af opladeren – lyser alle fire, er mobilopladeren 100% nyopladt, lyser tre lamper, er mobilopladeren 75% opladt, osv. Blinker kun én af de fire LED indikatorer – så er det tid til at bytte opladeren til en ny og fuldt opladt. Det tager cirka 100 minutter at oplade en telefon. 

”Hvordan foregår ombytning på festivalpladsen?”

Der er tre byttestationer på festivalen – en på Kærligheden, en i Sherwood og en for foden af Dødemandsbakken. Du finder nemt din nærmeste byttestation ved hjælp af årets Smukfest app. Du skal bare oplyse det mobilnummer, du registrerede i forbindelse med købet af powerbanken. 

”Jeg har en mobiloplader fra 2018, 2017 eller 2016 – kan jeg få den opladt eller byttet?”

Nej, men du kan til gengæld købe en af de helt nye powerbanks til en bragende pris. Du skal bare oplyse det mobilnummer du købte din gamle med sidste gang, og bum - så har du dig en helt ny powerbank!

Se kontaktoplysninger