/media/4452/rundvisning1.jpg

Gratis rundvisning på festivalpladsen

Kom med på en guidet rundtur før festivalpladsen åbner. Her er opbygningen i slutfasen, og mange tusinde medhjælpere knokler med at få det sidste helt på plads.

Det tager cirka 6-7 uger for medhjælperne at bygge festivalpladsen op og smukkesere skoven. Det er et ganske imponerende syn - og derfor vil vi selvfølgelig gerne vise det frem! 

Vi har arrangeret guidede rundvisninger, hvor du i selskab med kyndige Smukfest-folk kan få en tur rundt på pladsen - og helt sikkert en sjov historie eller to om, hvordan det hele bliver til. En ganske god chance for at komme ind og snuse til den ellers totalt udsolgte festival. 

Rundturene finder sted i weekenden i uge 31, lige før det hele går løs:

  • Lørdag den 18. juni kl. 13.00 + kl. 15.00 (særligt om de nye Bøgescener)
  • Fredag den 29. juli kl. 16.00
  • Lørdag den 30. juli kl. 13.00
  • Søndag den. 31. juli kl. 13.00

Vil du med på en af de guidede ture, så skal du blot møde op ved festivalens hovedindgang i Sherwood på et af de ovennævnte tidspunkter. Her er der et skilt, som viser dig, hvor turen starter. 

Det koster ingenting, og du får ovenikøbet en øl eller sodavand undervejs. 

Ankommer du i bil, kan du parkere ude på vores Festival-P. Fra motorvejen drejer du af ved afkørsel 54, og herfra er der skilte hele vejen til parkeringspladsen. Hvis du har brug for et oversigtskort, er det bare et hente Smukfest-app'en - der er festivalparkeringen også tegnet ind.

Når bilen er parkeret, hopper du på en af de gratis shuttlebusser, som kører dig direkte ind til festivalpladsen - og selvfølgelig retur igen efter rundvisningen. 

Alle er velkomne!

Vi glæder os til at se dig og løfte sløret for dette års Smukfest.

Se kontaktoplysninger