/media/2456/aflaesning-beskaaret.jpg

Aflæsning

Når du ankommer til Smukfest, er der nogle bestemte steder du og din bagage kan blive læsset af – og kun disse steder, så vi undgår trafikpropper.

KærligHeden, Holst Camping og Skovlunden

Der er IKKE mulighed for at standse eller parkere ved KærligHeden, Holst Camping eller Skovlunden.

Hvis du bliver kørt, så er der store dropzones på begge vores parkeringspladser, og så kan man med lethed tage shuttlebusserne ind til campingområderne herfra. Bussen stopper ved KærligHeden og Holst, og skal du til Skovlunden skal du stå af ved Sherwood, hvor der er 5 minutters gang ad hyggelig skovsti.

Sølund

Tirsdag den 6. og onsdag den 7. august fra kl. 08.00-18.00 er der mulighed for aflæsning ved den østlige indgang (Vestergade) til Sølund. Om søndagen den 11. august vil der være mulighed for pick-up mellem 08.00 og 18.00.

Vestergade er tirsdag og onsdag ensrettet, så der vil være mulighed for standsning, og dermed aflæsning.

Der er altså IKKE mulighed for parkering, og bilen må IKKE forlades. 

Skanderborghus

Du kommer desværre ikke længere end bommene vejen, der hedder Louisenlund. Det er 100 meter længere på gåben end sidste år, men til gengæld er aflæsningspladsen noget større, så køen bliver kortere og trafikken glider bedre.

Vil du lidt tættere på, kan du hoppe på en af de ekstra indsatte festivalbusser, Rute 25, som kører fra Skanderborg station til både øvre Sølund og Skanderborghus. Du kan desuden se et kort over alle Midttrafiks Smukfest-busser her.

Se kontaktoplysninger