/media/2449/header_parkering.jpg

Parkering

Både gæster og medhjælpere kan parkere på en af vores bemandede og gratis parkeringspladser. Festivalparkering er kun åben for dig med gyldigt armbånd eller billet. Det er en god ide at tage et billede af, hvilken af de to parkeringspladser og hvilket rækkenummer, du holder på. Så bliver det meget lettere, når du skal hjem!

En lille rutebeskrivelse

Hvis du tager bilen mod Smukfest og kommer kørende på motorvejen, så er der opsat Smukfest-skilte, så du ikke er i tvivl om, hvor du skal dreje fra. Du skal spejde efter et gult Smukfest-skilt omkring afkørsel 54. 

Skiltningen fortsætter indtil du havner på én af vores parkeringspladser, så det er næsten umuligt at køre forkert. 

Kører du efter GPS og sigter efter at ramme parkeringspladserne, kunne det måske være meget fedt med en præcis adresse at køre efter, og her får du to muligheder:

Hylkevej 3, 8660 Skanderborg eller Horndrupvej 4B, 8660 Skanderborg – de ligger helt tæt på hinanden.

Når du så er ankommet

Så står der søde smuklinger i gule veste klar til at tage i mod dig, og de skal nok guide dig til den nærmeste ledige plads.

Skal du bare sætte nogen af, så findes der særlige pladser til den slags, som hedder Dropzoner. Her kan du holde i op til 3 minutter, så du skal være effektiv med at få læsset grej og så videre af. 

Dette er nødvendigt for, at alle kan komme igennem så hurtigt som muligt, og du ikke skal bruge den halve dag på at holde i kø ude på vejen. 

Når bilen er parkeret, så skal du sætte kurs tilbage mod indgangen. Herfra kører vores gratis shuttlebusser i pendulfart både til og fra campingområderne og festivalpladserne, så hop på én af dem. 

Hvilke busser, der kører hvorhen er selvfølgelig skiltet på pladsen, men vil du være godt forberedt, kan du finde oversigten lige her

Giraffen og Elefanten

Når du er færdig med at danse rundt i skoven og skal vende snuden hjemad igen, så er det tid til at finde bilen igen. 

Og hvor var det nu lige den blev parkeret? Ja, det er måske ikke sådan lige til at huske.

Derfor har vi forsøgt at gøre det nemt og givet parkeringspladserne navne, du ikke glemmer:

  • Elefanten: Horndrupvej 4B, 8660 Skanderborg
  • Giraffen: Hylkevej 3, 8660 Skanderborg

OBS!

I forbindelse med ankomst til vore parkeringsarealer skal vi gøre opmærksom på, at det for din egen sikkerheds skyld IKKE er tilladt at gå fra Elefanten til KærligHeden via Horsensvej.

Ønsker du at gå til KærligHeden skal du benytte vores parkeringsareal ved Giraffen. Derfra har Smukfest nemlig fremtryllet en gå-sti til KærligHeden på en kilometers penge. Men husk nu, at der altså også kører shuttlebusser!

Åbningstider for parkering

Du kan ankomme til vores parkeringspladser fra fredag den 2. august kl. 7.00.

Din bil skal du senest have afhentet inden mandag den 12. august kl. 13.00, hvor alle festlighederne er ovre og pladsen lukker ned. 

Ordensregler

Det er strengt forbudt at overnatte på parkeringspladserne.

Autocampere, campingvogne, campletter og lignende må ikke parkere på festivalparkering.

Ulovligt parkerede køretøjer vil blive fjernet for ejers regning og risiko. Hvis dit køretøj er blevet fjernet, kan du henvende dig til Safety på tlf.: 8793 7254 

Se kontaktoplysninger