/media/2451/header_tog.jpg

Tog

Fra hele landet, selv så eksotiske steder som Amager eller Frederikshavn, går der tog til Skanderborg. Alle togbaner fører til skovfestens by, og så kan du jo også få en lille øl på turen hertil.

Skanderborg er en stationsby med forbindelser både mod Aarhus, Horsens og Silkeborg, og der er altså rig mulighed for at ankomme med tog, når du skal til Smukfest.

Både DSB og Arriva stopper ved Skanderborg Station. 

Fra toget til Holst

Hvis du står på stationen og skal videre til enten KærligHeden eller Holst Camping, så skal du tage bybussen, Rute 21, og stå af ved endestationen Vrold Tværvej vendeplads (Holst Camping). 

Fra toget til Skanderborghus eller Sølund

Hvis du skal til enten Skanderborghus eller Sølund, så har du mulighed for at tage den særlige festivalbus, Rute 25, som kører direkte til holdepladsen ved Skanderborghus. Herfra kan du gå, og skal du videre med shuttlebus, så foregår det fra Sherwood. 

Fra toget til Kærligheden

Hvis du skal til KærligHeden er der desværre ikke nogen direkte vej fra stationen. Den bedste løsning er at tage Rute 25 fra Skanderborg Station til Hotel Skanderborghus, hvorfra du skal gå op til shuttlebusserne ved Sherwood. Her kan du tage så tage shuttlebus RØD 1 til KærligHeden. 

Se kontaktoplysninger