KærligHeden - Mark 1

Fest i 8 dage straight!

KærligHeden er det største campingområde, du finder på Smukfest. Så stort, at vi har valgt at inddele det i tre marker: Mark 1, Mark 2 og LækkerHeden. KærligHeden er placeret omkring to kilometer fra festivalpladsen og med smuk udsigt til Skanderborg Sø. Når turen går ind til festivalpladsen, er der shuttlebusser, der kører i døgndrift til formålet! Nemt, hurtigt og bekvemt.

Én ting har beboerne på Mark 1 tilfælles: De er glade for at feste! 

Som KærligHedens herlige og længstvarende fest-camp, lægger Mark 1 hus til Live Camp. Live Camp er en tre dages opvarmnings-festival, hvor en række af øjeblikkets mest talentfulde upcoming musikere præsenteres og optræder.

Fra søndag til tirsdag før selve Smukfest og festivalpladsen åbner, er der gang i den på Livecamp på KærligHeden. Du når nærmest kun lige at spænde den sidste badun på teltet søndag eftermiddag, før musikken starter på Livecamp-scenen ved søen.

På KærligHeden Mark 1 er der gode muligheder for mad og drikke. Både til aftenens fest, morgendagens tømmermænd og den hurtige snacksult. 

Meget mere om det lavpraktiske kommer selvfølgelig i god tid inden festivalen, så der er masser af tid til at tegne og tilrettelægge!

KærligHeden Mark 1 slår dørene op søndag den 30. juli

Foto: Orm Bossemeier

Foto: Klaus Dreyer

Foto: René Bang

Foto: Morten Hjeds 

Foto: Malene Vinge Jakobsen 

Få overblik over pladsen

Følg med for mere
Smukfest - All rights reserved