KærligHeden - Mark 2

Kan du lide en god fest, så kan det være, at Mark 2 er et godt sted for dig!

KærligHeden er det største campingområde, du finder på Smukfest. Så stort, at vi har valgt at inddele det i tre marker: Mark 1, Mark 2 og LækkerHeden. KærligHeden er placeret omkring to kilometer fra festivalpladsen og med smuk udsigt til Skanderborg Sø. Når turen går ind til festivalpladsen, er der shuttlebusser, der kører i døgndrift til formålet! Nemt, hurtigt og bekvemt.

Mark 1 er også kun få skridt væk, bare gå under Horsensvej via tunnelen, når du selvfølgelig skal ned og høre en masse god musik på Livecamp-scenen eller får lyst til at tage en dukkert i søen. 

Som KærligHedens herlige og længstvarende fest-camp, lægger naboen på Mark 1 hus til Live Camp, der er en tre dages opvarmnings-festival på KærligHeden, hvor en række af øjeblikkets mest talentfulde upcoming musikere præsenteres og optræder. 

Fra søndag til tirsdag, før selve Smukfest og festivalpladsen åbner, er der gang i den på Livecamp på KærligHeden. Du når nærmest kun lige at spænde den sidste badun på teltet søndag eftermiddag, før musikken starter på Livecamp-scenen ved søen.

Meget mere om det lavpraktiske kommer selvfølgelig i god tid inden festivalen, så der er masser af tid til at tegne og tilrettelægge! 

KærligHeden Mark 2 slår dørene op søndag den 30. juli 

Få overblik over pladsen

Følg med for mere
Smukfest - All rights reserved