LækkerHeden
Et stort, dejligt område for jer i større camps med medbragte telte, og som gerne vil bo pænt og rent midt i festen.

Bo lækkert i camp med dine bedste venner! 

Her har du mulighed for at forhåndsreservere et område til din lejr - det hedder en Lækker Lejr og ligger på det nye område på LækkerHeden. Området er dit hele ugen, så du kan ankomme, når det passer dig.

Vi hegner et stort område af til jer, hvor alt bare bliver en smule mere lækkert. Flere skraldespande, genbrugsstationer og hangout-områder - og naturligvis mindre skrald. Hvis I skal bo her, så skal I også gøre en større indsats for at rydde op efter jer selv. Når ugen er omme, skal I efterlade jeres lejr helt opryddet. Så tager I fat i en af de frivillige campingværter, og hvis personen erklærer ren røv at trutte i, så får I hele depositummet tilbage. 

Så er I en flok, der gerne vil bo sammen og er klar på at rydde op efter jer selv? Så er LækkerHeden et dejligt område for jer. Find flere detaljer og sikr jer en Lækker Lejr på Smukshop.dk.

LækkerHeden slår dørene op søndag den 30. juli

Hvor ligger LækkerHeden?


LækkerHeden befinder sig lige bag KærligHedens Mark 2. KærligHeden er placeret omkring to kilometer fra festivalpladsen og med smuk udsigt til Skanderborg Sø. Når turen går ind til festivalpladsen, er der shuttlebusser, der kører i døgndrift til formålet! Nemt, hurtigt og bekvemt.

Fra søndag til tirsdag, før selve Smukfest og festivalpladsen åbner, er der gang i den på Livecamp på KærligHedens Mark 1. Du når nærmest kun lige at spænde den sidste badun på teltet søndag eftermiddag, før musikken starter på Livecamp-scenen ved søen.

Meget mere om det lavpraktiske kommer selvfølgelig i god tid inden festivalen, så der er masser af tid til at tegne og tilrettelægge! 

Få overblik over pladsen

Følg med for mere
Smukfest - All rights reserved