/media/4089/header-8.png

Billet

Som Smukfest-medhjælper er du automatisk inviteret til den årlige medhjælperfest: Et gratis personalegode, kan man sige, og bestemt et godt ét!

Din billet kan downloades via her fra 1. maj kl. 10.00. Du skal bruge dit medlemsnummer fra Memba, for at downloade billetten.

Medhjælperfesten foregår på Fælleden i Skanderborg den 19. maj 2018!

Det er vigtigt, du printer din billet ud, eller har den klar på din smartphone, da stregkoden skal scannes ved indgangen. 
Din billet er personlig. Det er altså ikke særlig smukt at overdrage den til andre – men skal det endelig være, så vær sikker på, at du gir billetten til en der måske selv kunne ha lyst til at blive del af det fællesskab der er Skanderborg Festivalklub.

Ved Fælleden finder du dine frivillige kolleger i Tjek-ind-vognen, som giver dig armbånd på. Du kan få armbånd på og komme ind til festen fra kl. 18. Sidste mulighed for at blive bippet ind er kl. 23.00.

Alle aktive medhjælpere på Smukfest 2017 har gratis adgang til festen. Det samme gælder fremtidige medhjælpere, som har betalt kontingent og er tilknyttet et hold i Memba til Smukfest 2018.

Se kontaktoplysninger