/media/2434/header_menneskeligheden1.jpg

Bliv og sov!

Som sidste år kan du overnatte ved Medhjælperfesten. Crash and burn, ikke en masse bøvl med at blive enige om, hvornår man skal trisse hjemad – du slår bare telt op eller tager campingvognen med. Smart!

Kommer du langvejs fra og har behov for at overnatte, er der også mulighed for det ved årets Medhjælperfest. Bor du i nærheden og har lyst til en lille campingferie er du selvfølgelig også velkommen.

Overnatning ved Medhjælperfesten består i teltslagning eller medbragt campingvogn. Det er nødvendigt, at du reserverer en plads – det er nemt og ganske gratis.

Det er også muligt at booke et Tenthouse for 600 kr., vi sætter et lille antal op ved Fælleden til formålet. Der er sluttet strøm til, så du og mobilen kan lade op samtidigt.

Du kan slå dit telt op og placere din campingvogn fra kl. 14.00 lørdag den 19. maj, umiddelbart inden festen begynder. Området skal være ryddet kl. 12.00 dagen efter. Vi sørger for, at der bliver taget godt imod dig, men campering ved medhjælperfesten sker på eget ansvar.

Der er ikke strøm til din campingvogn på pladsen, men til gengæld er der gratis morgenkaffe og rundstykker. Der er et begrænset antal pladser, så reservér din plads hurtigst muligt.

Se kontaktoplysninger