/media/4082/header-2.png

Mad og drikke

Som altid er der billig bar! Besøg også medhjælperfestens food trucks, som tilbyder lækre retter for enhver smag hele aftenen. Kommer I en større flok, kan I evt. reservere bord til spisning.

Igennem årene har der være forskellige måder at få stillet sulten på, når man har været til medhjælperfest. De senere års kæmpebuffet er nu afløst af en flok food trucks, omrejsende med mundgodt fra den store verden. Der er i den grad mulighed for at få et eksotisk indspark til aftensmaden – eller natmaden (åbent 18-03)! Du kan stå ude, hvis vejret tillader det, eller gå ind i varmen og nyde din mad.

Bordreservation

Kan jeg reservere bord til mit hold? Ja, du kan. Efter først-til-mølle kan der reserveres bord på forhånd. Der er store borde til cirka 8 personer i SVINESTIEN og mindre borde til 6 personer i KOSTALDEN. Reservation koster 100 kr., og så står der en flaske vin og venter på selskabet! Bordet er jeres fra kl. 18.00, så kom og hyg.

 

Billig bar

Du kan roligt være stor i slaget og få givet alle dine medhjælpervenner de omgange i baren, du eventuelt måtte skylde. Forvent fadøl til 20 kr., drinks til 30 kr., vinflasker til 100 og cava til 120. Bum, Karla!

Se kontaktoplysninger