/media/3657/tld_smukfest_under_stemning_stjerneomra-det_fre_kaerlighed_2017_js54gblh8c.jpg

Konferenciers til Smukfest 2018

Sidste år stod et stærkt hold af både nye og garvede konferenciers klar til at underholde igennem hele programmet til årets fest i skoven. Vi glæder os til at præsenterer endnu en smuk samling, men indtil da kan du her blive klogere på sidste års konferenciers.

BØGESCENERNE

Konferenciers på Bøgescenerne er Søren Rislund og Peter Palshøj. Rislund er festivalens nestor på konferencierområdet – og har været det myndige midtpunkt på vores hovedscene(r) siden 1982. Ved siden af karrieren her på festivalen har Søren Rislund kørt en mangeårig karriere som halvdelen af Totalpetroleum og er i dag musikalsk-satirisk aktiv i Brdr. Damp. Og i sin fritid en af landets største eksperter i brand- og redningskøretøjer! 

Peter Palshøj indledte sit engagement på festivalen som bagscene-reporter på Danmarks Smukkeste Koncert i 2004 – og har siden 2006 været Rislunds makker på Bøgescenerne. Peter Palshøj er i sit civile liv bl.a. vært på TV3s Formel 1 dækning.

STJERNESCENEN

Konferenciers på Stjernescenen er Simon Jul og Adam Duvå Hall. Adam har en glorværdig fortid som vært på P3 og TV3. Han er nu tilbage på P3, men denne gang som redaktør for satire og udvikling. 

Simon Jul har bl.a. været medlem af Banjos Likørstue, del af Det Røde Kapel, halvdelen af nyhedsduoen Mørk og Jul, skæv figur i adskillige reklamefilm, studievært på Radio 24syv og solist med hang til rock og blues, senest på albummet ”35”.

P3 TELTET

I P3 Teltet møder du to af P3s stærke værter og musikkyndige, som dine veloplagte guides gennem det omfattende program.  Pelle Peter Jensen kender du som vært i bl.a. ”Lågsus” (der i liveversionen også huserer her på Smukfest) - mens Andrew Moyo kan høres som ankermand i ”Moyo Live”.

SHERWOOD SCENEN

Din vært på Sherwood Scenen er en aldeles erfaren festivalherre – og du er sikkert stødt på ham som midtpunkt i populære The Powls, der første gang optrådte på Den Smukkeste i 1997 og stort set har været her hvert år siden. Jørn The Wonder!

LIVE CAMP

Manden der guider os igennem talenterne på Live Camp er Carsten Holm. Han er til daglig en af ankermændene på P6 Beat, hvor han laver ”Formiddagen på P6” sammen med Mikael Simpson. Carten har arbejdet for DR siden 1993 – og har igennem årene prøvet stort set alle aspekter af værtsrollen.

Se kontaktoplysninger