/media/4198/danskerbingo.png

Danskerbingo

Alle danskere har mindst én god historie at fortælle, og vi vil høre dem alle sammen. Med det afsæt jagter værterne Andreas Kousholt og Jacob Weil hver dag Danmarks bedste anekdoter i P3’s formiddagsprogram Danskerbingo, hvor helt almindelige mennesker fortæller om deres helt ualmindelige oplevelser.

De har bl.a. fundet historien om Brian, der forlod sin kone for at gifte sig med hendes søster, Simon der raserede sin kommende kærestes lejlighed, fordi hun hældte sæbe i hans ølkrus, Hassan der kom til at knalde hvem der viste sig at være sin nye chefs kone før første arbejdsdag, Roald der kom til at fylde en ubåd med ekskrementer, og Maria der er blevet krænket seksuelt af en levende anakonda i Jylland Park Zoo.

Til sommer går turen til Skanderborg, når Bøgeskovens bedste historier skal frem i lyset. Danskerbingo tager på festival og sender LIVE fra Smukfest torsdag og fredag fra kl. 09.00 til 12.00, hvor de går på jagt efter de bedste historier fra festivalgæster, arrangører og musikere.

 Det bliver 3 timer med højt humør, god musik, fremragende historier og ikke mindst hemmelige gæster. Så kom op til Sherwoodscenen, spis din morgenmad og fortæl din allerbedste historie.  

Se kontaktoplysninger