Hugo Helmig

"Kæmpe talent og en stemme, som selvfølgelig kommer fra farmand, men så alligevel er helt hans egen".

Ovenstående citat stammer fra dr.dk, der anbefalede Hugo Helmig som en af dem, du skal holde øje med her i 2018. Med debutsinglen "Please Don't Lie" fik 19-årige Hugo Helmig (og ja, han er altså søn af Thomas) sidste år en forrygende start på karrieren. P3 valgte sangen som Ugens Uundgåelige og har siden råspillet den. TV2 havde Hugo og den iørefaldende sang med i deres årskavalkade, og publikum har efterhånden streamet den i omegnen af 10 millioner gange, alene på Spotify! Ifølge ophavsmanden handler "Please Don't Lie" om at skrue lidt ned for selviscenesættelsen på de sociale medier og slippe sig selv fri. Hugo har om sangen sagt: "Vi ønsker alle at vise os som perfekte på de sociale medier, men det er der jo ingen, der er. Det er ærgerligt, at det er blevet normen, at vi skal fremstille os selv på denne her overmenneskelige måde. 'Please Don't Lie' er en kærlig opsang til os alle – inklusiv mig selv."

Hugo Helmig nævner kunstnere som John Mayer og Ed Sheeran som inspirationskilder – og som dem leverer han sange af høj kvalitet, afslappet musikalitet og med umiddelbar appel. Og at "Please Don't Lie" ikke var en enlig svale satte Hugo Helmig en tyk streg under i december, hvor hans anden single "Eyes Wide Shut" kom på gaden og straks røg i rotation på de danske radiostationer. I øvrigt nogenlunde samtidig med, at tyske radiostationer i stor stil begyndte at spille "Please Don't Lie".

2018 tegner so far rigtig godt for Hugo Helmig, og vi glæder os til at høre ham folde talentet ud her i skoven. Gerne som han gjorde det ved en tidligere koncert, hvor Tjeck Magazines anmelder konkluderede: "Stemningen var høj, Hugo var nærmest tom for ord og publikum taknemmelige."

Se kontaktoplysninger