/media/3810/innocent-blood.png

Innocent Blood

Innocent Blood leverede musikken til filmen ”Kærlighed ved første hik” i 1999 og her fik de for alvor deres gennembrud.

De fire musikere i Innocent Blood kan i år fejre 25 års jubilæum for den nuværende besætning. Ganske imponerende i en omskiftelig verden som musikkens. Ikke mindst, når vejen aldrig har været snorlige, hvad den bestemt ikke har været for Innocent Blood. De udgav to engelsksprogede albums i 90’erne, men det var først da de leverede musikken til filmen ”Kærlighed ved første hik” i 1999, de for alvor fik et gennembrud. På soundtracket var bl.a. sangen ”Den første gang”, der blev et kæmpehit for Innocent Blood og gav dem masser at lave.  

Siden har bandet udgivet yderligere tre albums og har undervejs samarbejdet med bl.a. radioprogrammerne "Tæskeholdet" og "Monkeybusiness", hvilket affødte yderligere et par hits i form af ”Vi sparker røv" og "Kære Julemaayyn". Der er i øvrigt stadig arbejde i ”Kærlighed ved første hik”, som her i 2018 sættes op som musical med premiere i Tivolis Koncertsal i september.

Her er det selvfølgelig Ditlev (vokal, guitar), Jesper (guitar), Lars (bas) og Ulrik (trommer), der leverer livemusikken.

Se kontaktoplysninger