/media/3955/kim-larsen_header.png

Kim Larsen

Igennem mere end 45 år har Kim Larsen været en af landets mest markante sangskrivere og musikere.

Da Kim Larsen & Kjukken i 2017 udsendte deres første album i fem år "Øst for Vesterled", var det til en udelt begejstret modtagelse fra såvel publikum som anmelderne. De første sendte albummet direkte ind som #1 på salgslisten – og de sidste skrev bl.a.: "Der er noget afklaret og målrettet over pladens samlede udtryk, og så oser albummet af musikalsk overskud og poetisk legestue" (Jyllands-Posten). Gaffa kaldte udspillet " umanerligt veloplagt", og i Berlingske lød konklusionen: "Kort sagt, så kan han stadig være virkelig Kim Larsensk – sådan som vi elsker ham". Kim Larsen måtte desværre aflyse sin forårsturne 2018 pga. sygdom, men meldes nu klar til sine sommerkoncerter, hvor eneste festivaloptræden bliver her på Smukfest.

Igennem mere end 45 år har Larsen, solo eller med Gasolin', været en af landets mest markante sangskrivere og musikere med en aldrig svigtende evne til at præsentere store historier eller præcise øjebliksskildringer i popsangens korte form. Kim Larsens startede sit samarbejde med Kjukken tilbage i 1995, og det er siden blevet til hundredevis af koncerter overalt i Skandinavien, to koncert-DVD'er og 10 albums.

Kjukken består i dag af Karsten Skovgaard (guitar), Jesper Haugaard (bas),  Jens Langhorn (trommer) og Jørn Jeppesen (rytmeguitar og management).

Se kontaktoplysninger