/media/3968/post-malone.png

Post Malone

”Den amerikanske drøm er ikke død, den lever og har det fint i hiphop. Tag bare Post Malone. En hvid dude fra Texas, der først lærte sig at spille guitar via computerspillet ’Guitar Hero’ og siden besluttede at rejse vestpå, få cornrows og guldtænder” (Politiken).

Det går forrygende for Smukfest-aktuelle Post Malone, der i forsommeren var #1 på den amerikanske albumhitliste tre uger i træk. ”beerbongs & bentleys” er titlen på hans andet album, der bl.a. rummer storhits som ”Rockstar”, "Better Now" og ”Psycho” (feat. Ty Dolla $ign). Det er lidt af en international trend Post Malone har gang i. Også danskerne har taget ham til sig og købt og streamet albummet i så store mængder, at det har været #1 på den hjemlige hitliste i ikke mindre end 7 uger. 

Post Malone udsendte i 2016 debutalbummet ”Stoney”, der blev en af årets største hip hop-successer. Kort efter udkom singlen ”Rockstar”, den sang der pt. har ligget længst på førstepladsen af Spotifys globale hitliste.

Post Malone har leveret øvrige træffere som ”Congratulations”, ”I Fall Apart” og debutsinglen “White Iverson” – sange der sammen med ”Rockstar” og de nye hits klokker inden på den gode side af 3 milliarder streams på Spotify.

Post Malone stammer fra Dallas. Med en far der arbejdede for det lokale NFL hold Cowboys, var amerikansk football den helt store interesse i ungdomsårene – men Post var også flittig bruger af faderens pladesamling, hvor navne som Metallica, Megadeath, Johnny Cash og Notorious B.I.G. var blandt favoritterne. Som 11 årig byttede Post Malone sin controller for en elektrisk guitar og så var retningen sat mod musik. Post Malone flyttede til Los Angeles og satte et hjemmestudie op i soveværelset. I 2015 lavede han tracket ”White Iverson”, lagde det på Soundcloud og fik en million afspilninger på en måned. I løbet af kort tid fik han rosende tweets fra folk som Wiz Kalifa og Mac Miller, optrådte på SXSW i Austin og havde major labels i røret. Og så er resten sådan set bare en rigtig god historie, der stadig bare lige er begyndt...

Se kontaktoplysninger