/media/3937/rasmus-seebach.png

Rasmus Seebach

"...publikum modtog Seebach under bøgetræerne onsdag aften med en glæde og hengivenhed, der var helt overvældende og rørende." (Berlingske)

Der er Rasmus Seebach, og så er der alle de andre. Den sandhed blev igen bevist ved udgangen af 2017, da albummet "Før vi mødte dig" kom på gaden. Det gik ikke bare nummer 1 på hitlisten – men gjorde det med salgstal, der var større end resten af Top 60 tilsammen! Og da årslisten blev udsendt, havde Seebach lavet det andet mest solgte i DK i 2017, kun overgået af Ed Sheeran... "Før vi mødte dig" var Rasmus Seebach i det reflekterende hjørne – i duet med sin far på dennes gamle nummer "Andeby" og med tanker over sit nye liv som far. Og med nye hits som "2017", "Farfar sang" og "Bli'r her lidt endnu" som potentielle tilføjelser til den sætliste, der nok skal vise sig at skabe hjertevarm fællessang under bøgetræerne, når Rasmus Seebach i år står for slutkoncerten på Smukfest 2018.

"Verden ka' vente", kaldte Rasmus Seebach i 2015 sit fjerde soloalbum. Det var endnu et stærkt udspil fra de seneste års mest populære danske popsnedker, og båret af nye træffere som "Uanset" og "Lille store verden" har det efterhånden solgt seks gange platin og dermed cementeret den enorme succes, der har været Ramus Seebach til del de sidste otte år.

Med solodebuten "Rasmus Seebach" (2009) lavede Rasmus Seebach ikke bare nyere poptids mest solgte danske album (220.000 solgte and counting...) – han tangerede også Kim Larsens mangeårige rekord, da albummet i efteråret 2010 rundede 24 uger på førstepladsen af hitlisten! Singler som "Engel", "Den jeg er" og "Glad igen" blev flittigt roteret fra de danske radiostationer, og det blev blandt andet til P3 Guld og hele tre Zulu Awards. 

At det hverken var tilfældigt eller en enlig svale var tydeligt at se, da Rasmus Seebach i oktober 2011 sendte sit andet soloalbum "Mer' end kærlighed" på gaden. Albummet solgte mere end 40.000 eksemplarer på bare en uge og har hen ad vejen nået samme kommercielle højder som debuten. Singler som "Mine øjne" og "Millionær" blev nye favoritter på både radiostationer og blandt publikum, og live var magien intakt med udsolgte huse og storsyngende publikummer overalt. Og så da lige fire Danish Music Awards på toppen!

"Seebachs tredje album er perfekt: Alle sange hitter." Sådan lød overskriften i BTs seks-stjernede anmeldelse af "Ingen kan love dig i morgen", der kom på gaden i slutningen af 2013. Med dét begik Rasmus Seebach et af de sjældne hit-hat-tricks – og kunne igen debutere på førstepladsen af hitlisten med et salg på omkring ufattelige 60.000 eksemplarer. Altså bare på den første uge. Nye singler som "Olivia" (Zulu Awardiseret som Årets Danske Hit), "Øde ø", "Sandstorm" og titelnummeret var herfra nye kandidater til sætlisten.

Hemmeligheden: "Pop uden pis", som de engang skrev i Gaffa i en Seebach-koncertanmeldelse. 

Se kontaktoplysninger