/media/4153/shawn-mendes.png

Shawn Mendes

Med internationale monsterhits som "In My Blood", “There’s Nothing Holding Me Back”, “Treat You Better”, “Mercy”, ”Stiches” og “I Know What You Did Last Summer” har den canadiske sanger og sangskriver Shawn Mendes på få år markeret sig som et af tidens største navne, og et talent af den sjældne slags.

Shawn Mendes er født og opvokset i Toronto, Ontario, Canada. Han fik hurtigt en decideret fanskare ved at poste en række stærke coverversioner på de sociale medier – og talentet blev blandt andet opdaget af det store pladeselskab Island Records, der signede Mendes i 2014. Samme år kom hans først single, ”Life of The Party”, og allerede året efter fik Shawn Mendes sit internationale gennembrud med debutalbummet ”Handwritten”, som bl.a. indeholdt megahittet ”Stitches”. I 2016 kom det andet album fra Shawn Mendes, ”Illuminate”, der igen fik Shawn Mendes til tops på hitlisterne verden over. I 2017 kom livesamlingen "MTV Unplugged" og seneste udspil fra Mendes er 2018-albummet "Shawn Mendes", der gik direkte ind på førstepladsen af den amerikanske hitliste ved udgivelsen.

I løbet af den korte karriere har Shawn Mendes modtaget massevis af awards og nomineringer, bl.a. American Music Awards, Billboard, MTV Awards og Juno’er (den canadiske Grammy) – og hans fem største hits har rundet 2 milliarder(!) streams alene på Spotify.

Koncerten her på Smukfest vil være Shawn Mendes’ første på en dansk festival – men han er bestemt ikke ukendt for det danske publikum. Sidste gang han gæstede landet var det for et udsolgt Forum i København i maj sidste år. ”Illuminate” var i 2017 det fjerde mest solgte album i Danmark, og Mendes hører til blandt tidens mest spillede musikere på dansk radio.

Se kontaktoplysninger