/media/4043/topgunn.jpg

TopGunn

TopGunn – med det borgerlige navn Oliver Gammelgaard Nielsen – har de sidste fem år gavmildt spredt singletræffere som ”Tilbud”, ”Dolly” (sammen med Raske Penge), ”Døgnflue” (med Klumben), ”Hemligt nummer”, ”Man kan ikke stole på en pige med en lille røv”, ”Fetterlein”, ”Kongens Have”, ”6 Liter”, ”Veninder”, ”Kongens Have”, ”Dejlig”, ”Bitches & Booze” (med Kato og Brandon Beal) og senest ”Fokus” og ”Hyggesang”.

TopGunn udsendte i 2013 sit debutalbum kaldet ”21”. I Soundvenues anmeldelse beskrevet som ”en art hedonistisk konceptalbum om det at være 21, ikke tænke for meget over livets skyggesider og bare nyde ungdommens goder.” I Politikens ligeledes positive anmeldelse lød det: ”Hvad end han optræder med guitartrillende R&B på ’Tilbud’, er i klubbassens kælder med ’Får dig høj’ eller ruller på den minimalistiske dancehall-tune ’Bedste Wine’, mærker man TopGunns sikre smag for det stinkende gode omkvæd.” Og ”21” var i det hele taget et album fyldt med så god musik, at Gaffas læsere gav det prisen som ”Årets Danske Urban Udgivelse”.

I 2015 kom 2´eren kaldet ”Ingen andre”. Ifølge Politiken fyldt med ”masser af radiovenlig pop”, og singlerne stod da også nærmest i kø for at blive spillet på radiostationerne. TopGunns største videoer har efterhånden haft langt over 20 mio. visninger på YouTube, og hans 10 mest populære sange har rundet 60 mio. streams på Spotify. Og så fik han da også lige sin egen tv-serie ”Fucking Fornuftig” på Zulu i efteråret 2015.

Se kontaktoplysninger