Onsdag
Fredag

1. december 2018 offentliggjorde vi Lukas Graham som første navn på #SMUK19, og vi har siden løbende serveret mindre bidder af programmet. I alt kommer cirka 170 acts til at udgøre et enormt alsidigt program på fem scener over fem dage (+ tre opvarmningsdage på KærligHeden).

Følg med her på siden for nye offentliggørelser. Det fulde program med spilletidspunkter osv. kommer hen på sommeren.
/media/5850/artigeardit.jpg

Artigeardit

"På en gang slås man af den spinkle og beskedne skikkelse, mange rappere har, som om det næsten bliver et overlevelsesvilkår i brutale omgivelser i et spørgsmål om, hvem der kan bide fra sig. men samtidig bliver jeg også slået af en varme over at se nogen vende tilbage til den klassiske formel for en rap-koncert, hvor man ikke behøver opfinde visuals eller dansetrin for at kunne få en koncert op at stå. Der er rim, der skal spyttes, plain and simple. Og det gør Artigeardit. Fy for satan, hvor gør han det!"


/media/5543/gogoberlin.jpg

Go Go Berlin

De sidste par år har Go Go Berlin arbejdet intenst på deres tredje album – der er meldt til udgivelse i løbet af i år. Forud er kommet nye tracks som ”Here Comes The Darkness”, ”The Ocean” og “Maybe Tomorrow”, der har været med til at introducere det bandet selv kalder ”en mørkere, vildere og mere ”klubbet” version af Go Go Berlin.” Og præcis hvordan det lyder og føles, kan du opleve ved selvsyn, når Go Go Berlin nu vender tilbage under bøgene på Smukfest.
Se kontaktoplysninger