/media/5839/alexanderoscar.jpg

Alexander Oscar

”Det er vigtigt for mig, at folk kan relatere til mine sange. Ikke fordi det skal være store følelsesbaskere hver gang, men de skal kunne mærke sangen og få en følelse, når de hører den. Om de så bliver glade, kede af det eller forhåbningsfulde. Det allervigtigste er, at sangen ikke bare er der, men betyder noget.”

For den unge sanger og sangskriver Alexander Oscar handler det om at publikum skal kunne mærke hans sange – og med mere end 27 mio. streams og masser af airplay på hans to største singler, ”Complicated” og ”Number”, må man nok sige at publikum har lagt mærke til ham og er blevet så ramte af hans musik, at de har ønsket mere. Det århusianske supertalent brød markant igennem i 2018 med de to ovennævnte sange – og udgav i januar i år debutalbummet ”Highs & Lows” med endnu flere gode eksempler på hans evne til at sætte følelser i musik.  Også udenlandske pladeselskaber og producere har fået ørerne op for Alexander Oscar, der so far har arbejdet sammen med prominente producere, der står bag verdenshit fra stjerner som Mark Ronson, Zara Larsson og Ariana Grande.

Som yderligere tegn på succesen spiller Alexander Oscar sine første gigs som headliner her i 2019 – og ser frem til en varm festivalsommer, hvor publikum for alvor kommer til at mærke hans sange.

Se kontaktoplysninger