/media/5788/christopher.jpg

Christopher

”Fans i krise: Christopher forsvundet”.

Sådan lød overskrifterne fra nogle danske medier i 2018. Og efter fuldstændig radiotavshed på alle hans sociale kanaler i de seneste seks måneder, kunne det måske også virker sådan - men det var heldigvis ikke tilfældet. For efter et års pause var hitmageren i april sidste år tilbage med singlen ”Bad”, som gik direkte i top 20 på Spotify. Kort efter fulgte up-tempo singlen ”Monogamy”, som strøg direkte til tops på den kinesiske musiktjeneste QC Music – og i oktober kom så ”Irony”, som kronen på dette hit-hat-trick fra Christopher. Det hele var en god forsmag på Christophers fjerde album ”Under The Surface”, der udkom i februar i år. ”Jeg har ikke bevidst forsøgt at gå væk fra, hvor jeg tidligere har været. Der er nogle sange, der har den der up-tempo og funky ting kørende, hvor jeg ikke behandler de allerdybeste emner. Og alligevel har de noget mere tyngde, for eksempel i ”Monogamy”, der handler om at skulle være sammen med den samme kvinde resten af livet, og hvorvidt vi som mennesker overhovedet er bygget til det. Og så er der ”High”, der bare er en popsang, som handler om at være forelsket og befinde sig i en ekstase” (Christopher i interview med Gaffa om det nye album, ).

Christopher udsendte i 2012 debutalbummet ”Colours”, der røg op som #4 på listen over de mest solgte albums i Danmark. Albummet rummede flere store singler – bl.a. ”Against The Odds”, ”Nothing In Common” og ”Mine Mine Mine” - og sammen med DJ-duoen Svenstrup & Vendelboe blev det i 2013 til endnu et kæmpehit i form af ”Where Do We Go From Here”.

I marts 2014 kom det andet album – opkaldt efter singlehittet ”Told You So”. Det gik direkte ind på salgslistens førsteplads og var det 13. mest solgte album i DK da året blev gjort op. Sange som ”Crazy”, ”CPH Girls” og ”Mama” var nye hits i radioen, på streamingtjenesterne og ved de mange udsolgte koncerter Christopher og bandet spillede landet over. Ved årets DMA løb den populære sanger med både ”Publikumsprisen” og statuetten for ”Årets Danske Popudgivelse”.  

”Styrken ved det nye album er netop, at det forstår, hvad der er oppe i tiden, og samtidig lader Christophers personlighed skinne igennem på sangene, så det ikke er gimmicken i omkvædet, der er i fokus, men Christopher.” Politiken var blandt de medier der hørte internationalt potentiale i ”Closer”, det tredje album fra Christopher, der kom på gaden i 2016. Forud var kommet ikke mindre end tre nye smash-hits fra Christopher: På ”Limousine” teamede han op med de populære nordmænd i Madcon. ”I Won´t Let You Down” var lavet sammen med den amerikanske sangerinde og sangskriver Bekuh Boom - og ”Tulips” er, med mere end 16 mio. afspilninger på Spotify, en af Christophers største singlesuccesser til dato.

Mere end 280.000 tilhængere på FB følger i dag en sympatisk artist, der ved udgivelsen af sit andet album blandt andet sagde: ”Jeg har set nok eksempler på folk, hvor det er kørt helt af sporet, så hvorfor skulle jeg prøve at blive en eller anden badboy med tatoveringer i ansigtet, når jeg bare er en glad 22-årig popdreng…”

 

Se kontaktoplysninger