/media/5240/clara_header.jpg

Clara

Clara, der debuterede med albummet ”August Eighteen” på sin 18 års fødselsdag i august 2018, er på kort tid blevet et talent at holde ekstra godt øje med.

Danmark har vist sig stærkt leveringsdygtig i talentfulde sangerinder og sangskrivere i disse år – og en af dem er Clara. Fra det er sange som ”Foolish”, ”What They Say”, ”Suffocating” og “Good To You” blevet klare streaming- og æterfavoritter. Gaffa skrev om ”absolut et lovende talent, som vi givetvis kommer til at høre meget mere til” – og P3 har ikke bare spillet hende flittigt, men havde også Clara blandt deres nominerede til P3 Talentet i januar.

Der er altid kommet lyd ud af Clara. Som lille kunne hun sjældent synge børnesangene til ende, for undervejs blev de til melodier og ord, Clara selv fandt på, og som blot 13-årig opdagede hendes storebror Claras store sang- og sangskrivningstalent og inviterede hende til at blive forsanger i sit band. De resterende bandmedlemmer var alle i 20’erne, og Clara måtte flere gange om ugen tage alene fra hjemmet på Djursland til Aarhus for at øve.

Clara gik stadig i folkeskole, da hun blev kontaktet af en producer, som hun startede et samarbejde med, og siden har hun dedikeret sin tid til musikken. Produceren sendte nogle demoer ind til Sony Music, der resulterede i en pladekontrakt, og resten er en god historie og forhåbentlig starten på en lang karriere for Clara.

Se kontaktoplysninger