/media/5853/eliasboussnina.jpg

Elias Boussnina

I foråret 2018 udgav Elias Boussnina debutsinglen “05.30”, og med ét fik det unge stjerneskud markeret sig som en af de mest interessante og talentfulde nye stemmer på den danske musikscene.

På få måneder havde Elias mere end en halv million afspilninger på Spotify, og en koncert på årets Spot Festival understregede talentet så meget, at vores bookere straks fik lavet en aftale om en optræden på Smukfest.

Med sin synth-baserede produktioner og længselsfulde vokal, skriver Elias melankolsk popmusik om alt fra hverdagens trivialiteter til livets store spørgsmål. Det kan alt sammen høres på debut EP’enShameboy”, der fik 5 stjerner i Soundvenueunder overskriften: ”Elias Boussninastempler ind i toppen af danskr’n’b”.

Boussninavoksede op med sine to søskende, en dansk mor og en tunesisk far. Derudover var Whitney Houston, Stevie Wonder og Michael Jackson det auditive lydtapet gennem hele opvæksten. Trods det at synge er forholdsvist nyt for Elias, har han produceret og lavet beats siden folkeskolen – og eksperimenteret med genrer som hip hop, pop og RnB. 

Se kontaktoplysninger