/media/5543/gogoberlin.jpg

Go Go Berlin

De sidste par år har Go Go Berlin arbejdet intenst på deres tredje album – der er meldt til udgivelse i løbet af i år.

Forud for deres tredje album er kommet nye tracks som ”Here Comes The Darkness”, ”The Ocean” og “Maybe Tomorrow”, der har været med til at introducere det bandet selv kalder ”en mørkere, vildere og mere ”klubbet” version af Go Go Berlin.” Og præcis hvordan det lyder og føles, kan du opleve ved selvsyn, når Go Go Berlin nu vender tilbage under bøgene på Smukfest.

Go Go Berlin udsendte i 2015 deres andet album ”Electric Lives”, der i Gaffa fik de maksimale 6 stjerner med konklusionen: ”Dansk musikhistorie er overstrøet med så mange glitrende guldkorn, der rummede så meget potentiale og lovede så vidt, men viste sig at være blanke skud i bøssen. Det her lugter af tørt krudt og føles som en fuldtræffer. Fra Danmark til Berlin – det næste må være verdensherredømmet.” Titelnummeret og ”Kids” var nye radiotræffere for Go Go Berlin, der fulgte albumudgivelsen op med masser af koncerter, hvor bandet gjorde hvad de kunne for at leve op til ryet som ”Måske Danmarks bedste liveband” (Radio Aalborg).

Go Go Berlin blev dannet i 2010 og har siden spillet overalt, hvor de kunne komme af sted med det med et støt voksende publikum som resultat. I 2012 tog tingene for alvor fart for den unge kvintet, der spillede op mod 50 koncerter i løbet af året. I 2013 kom debutalbummet ”New Gold”, der med sange som ”Raise Your Head” og ”Castles Made Of Sand” gav gruppen et pænt gennembrud. Go Go Berlin har i løbet af karrieren spillet hundredevis af koncerter i ind- og udland. Inklusiv gigs på de største danske festivaler, velmodtagne showcases i USA og flere turneer i bl.a. Tyskland, Scweitz og Holland.

Se kontaktoplysninger