/media/7293/hoeker-smukfest-2020.jpg

Høker

Lørdag 8. august

”…lyden af en generation, der vælter væggene mellem hiphop, punk og pop. Lyden af at gruble om natten. Lyden af et fællesskab, hvor fortvivlelsen slippes løs.”

Beskrivelsen af Høker er bandet egen, og et ganske præcist billede af et af tidens spændende nye danske navne. Den københavnske gruppe har allerede vundet KarriereKanonen 2019, været support for Minds of 99 i Royal Arena, blevet flittigt spillet på P6 Beat og været en del af Soundvenue Input. Gaffa har dem med på deres liste ”De bliver store i 2020” og skrev i den anledning: ”Deres druggy, jazzede beats har lidt af det hele, hvor de skæve vokaler har det med at trække dig tilbage igen, inden du driver for langt væk.”

Det hele startede i en kælder (med gulvvarme) på Østerbro. Den første aften i kælderen skrev de nummeret ”Ud af dig”’, og så var grunddynamikken etableret. Barndomsvennerne Emil og Gustav supplerer hinanden som rappere og sangere, Simon laver beats og produktion - og med tilføjelsen af guitarist Sylvester Zabello har gruppen fået et medlem med blik for akkorderne. Det samlede lydbillede er, som de siger ”et bastardbarn,” der grænseløst vælter sig i hiphop, punk og pop.

Se kontaktoplysninger