/media/5242/jada_header.jpg

Jada

”Jada er ikke bange for at udfordre og eksperimentere, men samtidig har hun altid den stærke sang og gode melodi i fokus”.

Citatet er hentet fra bloggen Bandsoftomorrow.com, der skrev ordene i forbindelse med udgivelsen af Jadas første single ”Sure”. En sang der fra første færd fik ørerne op for det unge stortalent, der netop har høstet velfortjent Guld som ”P3-talentet”: “Til P3 Talentet har vi valgt at pege på fire navne, der på hver deres måde er interessante, og som i det forgange år har markeret sig og vist et potentiale, der kan tage dem langt. Nomineringerne er vores anerkendelse af det arbejde og talent, der ligger bag” (Mathias Buch Jensen, P3s musikchef).

I en travl samtid, med utallige sanseindtryk og forstyrrelser, er det yderst unikt, når en artist kan sætte hele omverden i stå og tryllebinde kun med sin sangstemme. Sådan er det med Jada, med det borgerlige navn Emilie Molsted. Jada er på mange måder eksemplet på en moderne, kvindelig artist, der med egne dansable produktioner, kant og sjæl understreger talentet. Jada udgav i marts 2017 sin første sang ”Sure” og siden er kommet yderligere to singler: ”Keep Cool” og ”Lonely”, der begge har rundet en million streams på Spotify og er blevet flittigt roteret af bl.a. P3.

Udover sit store talent som sanger, har Jada også selv lagt visionerne for sit projekt og tilmed produceret sit eget materiale, hvilket alt sammen lægger et højt ambitionsniveau for projektet.

”Jeg har en decideret kunstnerisk vision. Og det gælder hele vejen rundt – fra det visuelle udtryk, til musikken”. Sådan siger sangerinden selv om sin musik og den vision der brænder igennem alt hvad Jada sætter i verden.

Se kontaktoplysninger