/media/5789/k-phax.jpg

K-phax

”Det var altså K-phax’ stærke visuelle udtryk og attitude, der skubbede grænserne i lille Danmark, og rapperen var på mange måder en dansk-amerikansk kulturbærer for den nye, farverige, poppunkede æstetik” (Soundvenue).

K-phax har i løbet af de sidste par år markeret sig som et nyt stærkt navn på den danske hiphop scene – et aftryk båret af hårdt arbejde, internationalt format og en rockstjerneattitude, der også har vakt opmærksomhed udenfor de danske grænser.

I midten af marts udgav K-phax debut EP’en ”Thunderstrm”, der med markante tracks som ”Time”, ”Pop Rock Prince” og ”Brightside” viser en K-phax på toppen af sit game. 

K-phax – aka Keith Birongo - har lavet musik siden at han var 10 år gammel. Som 17 årig vandt han KarriereKanonen og har siden da været en klar dansk repræsentant for den nye internationale bølge af Hip Hop. K-phax har selv beskrevet sin musiksom ”Dybe forvrængede 808 basser, aggressive stortrommer og hi hats i tripletter, kombineret med drømmemelodier” – og har nævnt inspirationskilder som Post Malone, Lil Uzi Vert og Ilovemakonnen.

 

 

Se kontaktoplysninger