/media/5123/larkin-poe-pressefoto-copy.png

Larkin Poe

Americana af den allerbedste slags er præcis hvad Larkin Poe er leveringsdygtige i.

Det er rock, blues og folk af fornemste aftapning – originalt spillet og indspillet af Rebecca og Megan Lovell, de to musikalske søstre der er kernen i Larkin Poe. De startede Larkin Poe tilbage i 2010 – med navnet inspireret af en fjern forfader, der langt ude var i familie med gysermesteren Edgar Allan Poe.

De sidste fire – fem år har YouTube og Facebook været hjemsted for en lang række live-videoer fra Rebecca og Megan Lovell, der begge er født i Atlanta og i dag er bosiddende i Nashville. Rebecca synger og spiller guitar, Megan spiller lap steel og synger kor. De to kan spille stort set hvad som helst, men gør det altid med nerve, feeling, personlighed og indlevelse. Om det så er deres egne numre de spiller – eller det er så forskellige navne som Michael Jackson, Robert Johnson, Black Sabbath, Howlin Wolff eller Almann Bros. de fortolker, på de videoer der efterhånden har givet dem en stor international fanskare.  

Larkin Poe udsendte debutalbummet ”Spring” i 2010. I 2016 kom ”Reskinned”, fulgt af ”Peach” året efter. Og sidste år kom så ”Venom & Faith”, indspillet undervejs i et stramt liveprogram, der i 2018 bl.a. inkluderede de store amerikanske festivaler Bonnaroo og Lollapalloza plus en gæstestjans på country-stjernen Keith Urbans verdensturne. ”With a blues-roots-rock sound, this sister duo honors their Southern history and hurls it into the present”, skrev bloggen RockAndBluesMuse.com om det nye album. Som man nok kan fornemme, er Larkin Poe et intenst turnerende band, der både når rundt i USA og rammer Mexico, UK, Frankrig, Tyskland, Norge, Sverige, Holland, Tjekkiet, Polen, Ungarn, Italien, Australien og New Zealand før de får deres danske festivaldebut på Smukfest i august. Et absolut must see, for fans af roots og rock spillet med nerve og kant.

Se kontaktoplysninger