/media/5244/lars-lilholt-band_header.jpg

Lars Lilholt Band

Med et nyt album og et hav af klassikere står sprechtstallmeister Lars Lilholt og hans tætte band klar til at skabe stemning i bøgeskoven!

”Min egen agtelse for manden har i mange år været opadgående – og det er da også en hovedperson i fin form, vi møder her på hans nye studiealbum.”

Gaffa var blandt de mange, der havde roser til Lars Lilholts 2018-udgivelse ”Drømmefanger”. Albummet gik direkte ind som #2 på listen over de mest solgte i Danmark – og rummede nye stærke sange som ”Geddesangen” (med Johnny Madsen), ”Første gang på Roskilde”, ”Galwaypigen” og ”Sig mit navn” (hvor Oh Land var duetpartner).

Det er mere end 40 år siden Lars Lilholt var med til at danne folk-rock-bandet Kræn Bysteds, og vi skal tilbage til 1982 for at finde ”Og Fanden Dukked Op Og Sagde Ja!” – det første album i navnet Lars Lilholt. Siden er der skrevet en lang række sange, hvoraf flere har klassiker-status. Ikke mindst den største af dem alle ”Kald det kærlighed”, der af flere omgange er kåret som Danmarks næstbedste kærlighedssang kun overgået af Gasolins ”Kvinde min”.

Der er røget omkring 2,3 millioner plader over disken i løbet af den lange karriere – og der er, solo eller i bandsammenhæng, spillet tusindvis af koncerter på alt fra de mindste og mest intime spillesteder til de største udendørs scener. Her er det altså Lars Lilholt Band, det gælder, og det betyder, som veteranerne vældig godt ved, en aften hvor publikum spiller en væsentlig rolle. Skal magien mellem band og publikum indfinde sig, så er det bare med at løsne op for både indlevelse, klapsalver og sangstemme og følge sprechtstallmeister Lars Lilholt og hans tætte band, hvorhen musikken og stemningen måtte føre dem.

Se kontaktoplysninger