/media/4842/level-42-approved-image-for-2019.jpg

Level 42

Det er stadig Mark King - med torden-tommelen og den karakteristiske stemme - der står i spidsen for Level 42, her godt 38 år inde i karrieren.

Hundredevis af koncerter og mere end 30 mio. solgte albums er det blevet til undervejs for bandet fra Isle of Wight. Og det ultimative 80er soundtrack ville ikke være det samme uden ”Lessons In Love”, ”Something About You” og selvfølgelig ”Running In The Family”.

Level 42 blev dannet i 1979 og udsendte debutalbummet af samme navn i 1981. Samme år kom det første singlehit i form af “Love Games” der ramte Top 40 i England. Med deres sjette album ”World Machine” (1985) kom der for alvor gang i karrieren. Bandet havde foretaget et musikalsk stilskifte, fra deres mere jazzede udgangspunkt til den funky pop, de siden har været kendt for – og med singlen ”Something About You” fik de deres eneste Top 10 hit i USA. ”Running In The Family” kom I 1987 og rummede to af bandets største hits overhovedet – titelnummeret og ”Lessons In Love”. Det var albummet der katapulterede Level 42 ind i den internationale succes-stratosfære og de kommende år hørte de til blandt klodens helt store koncertattraktioner – og såvel det som efterfølgeren ”Staring At The Sun” (1989), var helt oppe som #2 på salgslisten i UK. Siden da har Level 42 både turneret og udgivet en lang række albums – senest ”Sirens” fra 2013. Altid med Mark King som det klare fixpunkt.

Se kontaktoplysninger