/media/5843/magtenskorridorer.jpg

Magtens Korridorer

”…stadig et relevant rockband. Både når de spiller noget, vi kender – og det modsatte.”

Gaffa var ude med 5 stjerner til Magtens Korridorer, efter en koncert i november sidste år, hvor bandet til fulde viste hvorfor de stadig er et af landets mest populære.

Magtens Korridorer har siden midt-90’erne skabt en perlerække af dansksprogede nyklassikere inden for rocken – med højdepunkter som ”Lorteparforhold”, ”Pandora”, ”Picnic på Kastellet”, ”Kom og mærk”, ”Engle” og ”Milan Allé”. I 2014 år udkom deres sjette album ”Før alting bliver nat” – ifølge Politikens anmeldelse fyldt med både ”inderlighed og knytnæver” og bandets ”hidtil bedste album”, ifølge BTs Steffen Jungersen. Sidste år kom så langspiller #7 kaldet ”Halvt til helt” – og her fandt man bl.a. den stærke og dybblå single ”Slipper snoren”, med Katinka som velvagt duetpartner og sangen som endnu et bevis på, at Magtens Korridorer stadig har masser af nyt at byde på.

Magtens Korridorer er nok det ”ældste” band i Danmark, der har modtaget en Danish Music Awards som ”Årets Nye Danske Navn”. Det skete i 2006, hvor Magtens Korridorer havde eksisteret i omkring 10 år, og otte år før havde udgivet debutalbummet “Bagsiden Af Medaljen”.

Magtens Korridorer er selvfølgelig: Johan Olsen (vokal), Niklas Schneidermann (guitar, kor), Rasmus Kern (guitar, keyboards, vokal), Terkel Møhl (bas) og Anders Ramhede (trommer).

Se kontaktoplysninger