/media/5881/malteebert.jpg

Malte Ebert

Sensommeren 2018 var tidspunktet, hvor Malte Ebert udgav de første to singler i eget navn. En nervepirrende periode – helt uden grund, da modtagelsen af henholdsvis ”Rather Be” og ”All The Time” har været fantastiske både i ind -og udland.

”Rather Be” fik intet mindre end 15 placeringer rundt i verden på New Music Friday, inklusiv USA og allerede i slutningen af 2018 gik singlen guld.  Efter den flotte modtagelse og et par TV-optrædener, heriblandt Guldtubens store show i Royal Arena, tog Malte igen lidt tid i studiet med fornyet energi og ét af resultaterne var tredje singleudspil, ”Loyal”, udsendt her i 2019. Malte Ebert opererer stadig i poppens univers, men denne gang er indpakningen en mere nedtonet og simpel produktion, med hans stærke vokal i fokus. Om sangen forklarer Malte selv;
 
“Loyal handler om kærlighed og loyalitet, og om følelsen af at blive taget for givet. Sangen betyder rigtig meget for mig, og derfor er det vokalen og lyrikken der er i fokus. Der er kælet for detaljen og f.eks. har vi indspillet gospelkor i England. Jeg er vildt stolt af resultatet.”
 

Se kontaktoplysninger