/media/5785/mybaby.jpg

My Baby

De der endnu ikke har stiftet bekendtskab med den Hollandsk/New Zealandske trio MY MABY, har i den grad noget til gode. For MY BABY er ikke bare et band – de er nærmest en musikalsk tilstand

Det er nok rootsmusi -, hvor blues og gospel smeltes sammen med gamle folk-sange – men tilsæt så 70er funk, afrikansk ørken-blues, Marokkansk Gnawa, indisk Raga og et strej af EDM, så begynder du at have fornemmelse for, hvad det er MY BABY byder på. ”Storytelling on top of a hypnotic groove”, som de selv har beskrevet deres udtryk - og det hele håndspillet og leveret uden computere eller samplere.

MY BABY består af Cato van Dijck (vokal, guitar), Daniel ‘Da Freez’ Johnston (guitar) og Joost Sheik van Dijck (trommer, vokal) – og trioen har gennem årene spredt deres psykedeliske blues på bl.a. festivaler verden over som Glastonbury, Isle Of Wight, Sziget, Fusion, WOMAD, Exit, Lowlands og Pinkpop. Det første album kom i 2012 med den karakteristiske titel ”Loves Voodo” – og siden er det blevet til yderligere tre langspillere fra MY BABY: ”Shamanaid” (2015), ”Prehistoric Rhytm” (2017) og senest ”Mounaki – By the Bright of Night” (2018).

 

“Seeing Red”: https://www.youtube.com/watch?v=7R86_ez4qrE

Se kontaktoplysninger