/media/4775/nik-og-jay-header.png

Nik & Jay

”…en regulær triumf af en koncert.” I al kort- og enkelhed Ekstra Bladets konklusion, da de anmeldte Nik & Jays koncert på Smukfest 2017.

Nik & Jay er på alle måder et af de mest succesfulde musik-brands Danmark har set på denne side af årtusindskiftet. Lige fra debutalbummet og frem til i dag, har duoen konstant været i stand til at levere hits på stribe – og tager vi femten af de største fra de første elleve år, ender vi op med et soundtrack de fleste andre popkunstnere i Danmark ville ryste seriøst med røven for at have lavet: ”Elsker hende mere”, ”Nik & Jay”, ”Hot”, ”Pop-pop”, ”Lækker”, ”En dag tilbage”, ”Boing”, ”Når et lys slukkes”, ”I Love Ya”, ”Mod solnedgangen”, ”Kommer igen”, ”Udødelige”, ”Gi mig dine tanker”, ”United” og ”Ocean Of You”.

Det er efterhånden fem år siden Nik & Jay sidst udsendte et fuldt album – men det har på ingen måde betydet, at de ikke er lige skarpe i sangskrivningen, hvad de seneste års hitmissiler tydeligt har vist: fra ”Magisk” og til den seneste ”Alien”, fra programerklæringen ”Pænt nej tak” og erindringssange som ”Linie H” og ”Forstadsdrømme” til Danmarks-sangen ”Novembervej” og den smukke venskabssang ”Hele Vejen”. ”På de gode dage har de dikteret tidsånden, på de dårlige har de ramt den alligevel”, som Politiken engang skrev i en liveanmeldelse.

Se kontaktoplysninger