/media/5207/noah-carter_header.jpeg

Noah Carter

Siden Noah dukkede op ud af det blå med singlen ”Do You” har mange øjne været rettet mod det store talent med den mørke tone, den legende engelsksprogede lethed og den store sans for melodi og fortælling.

Den 25-årige Nørrebro-rapper Noah Carter, har sat nye standarder for dansk hiphop og tager nu tilløb til sit debutalbum efter de to anmelderroste mixtapes: ”Couch Dreams” (2017) og ”2nd Demo” (2018).

Da tracksene ”B.O.” og især ”Come Alive”, og selvfølgelig ”Couch Dreams”, ”2nd Demo” og senest ”Search”, landede, blev de tårnhøje forventninger indfriet og en samlet presse har været klar til at udnævne Noah Carter som en international stjerne in the making. Det store udland er også i gang med at blive erobret stille og roligt, med indtil flere koncerter i flere europæiske lande - bl.a. Provinssi og Blockfest (begge Finland), by:Larm (Norge), Eurosonic (Holland), UK tour, etc.) og endnu mere på tegnebrættet.

Noah Carter har tidligere optrådt under navnet Carter The Kid (eller CTK) og haft features på udgivelser med bl.a. Benny Jamz, Kesi og Freja Kirk. I 2016 kom den første Noah Carter-single i form af "Do You", og de sidste par år har han været all over med stærke tracks som "No Favors/5000", "Call Me Over", ”Search” og ikke mindst "Come Alive", der bl.a. var Ugens Uundgåelige på P3. Samme station havde i 2017 nomineret ham til deres Guld i kategorien P3 Talentet – og ved uddelingen af Danish Music Awards samme år, kunne Noah Carter gå hjem med statuetten som Årets Nye Dansk Navn. Gaffa havde ved årsskiftet ””2nd demo” på deres liste over årets 10 bedste danske album.

Se kontaktoplysninger