/media/5209/queen-machine_header.jpeg

Queen Machine

I mere end 10 år har Queen Machine gjort deres for at holde musikken og sangene fra et af verdens allerstørste bands i live.

”Absolut i en klasse helt for sig selv. The sky is your limit.”

Sådan lyder en hilsen på YouTube fra John Nyberg, der var en af de mange begejstrede tilskuere til Queen Machines forrygende koncert på Smukfest 2018.

Anført af den storsyngende Bjarke Baisner har Queen Machine ved et trecifret antal koncerter sat ild i publikum. Det er altså et band med masser af liveerfaring, og med det, de selv kalder: "den mest velsmurte gennemgang af Queens fantastiske bagkatalog af sange, præsenteret som var man på selveste Wembley". 

Det er efterhånden mere end 25 år siden, de originale Queen mistede deres på alle måder unikke forsanger Freddie Mercury, der døde i 1991. Og det siger lidt om sangenes og bandets langtidsholdbarhed, at man også her i 2019 kan give koncerter landet over som coverband med kun Queen-sange på repertoiret. Og mon ikke den nye film om Queen bare har gjort interessen for de uopslidelige sange endnu større...?

Queen Machine tør prøve kræfter med både de store armbevægelser og den højloftede musik fra originalerne. Tjek selv om de holder, hvad de lover, sangene kender du helt sikkert, og Queen Machine giver dig hele udtrækket: Fra storladne megahits som "We Will Rock You" og "I Want To Break Free" - over de følelsesladede ballader som "Somebody To Love" og til dem, der bare skal være der, som "Bohemian Rhapsody" og "We Are The Champions".

Se kontaktoplysninger