/media/6167/rasmus-walther-pix_dsc4735_.jpg

Rasmus Walter

Det sidste års tid har Rasmus Walter udgivet de engelsksprogede singler, ”Heart of Stone”, ”Lost In The Moment” og senest ”Be Alright”. Om den aktuelle sang siger Walter selv at den ”handler om at søge ud i verden og få stillet sin nysgerrighed, om at famle i blinde, vel vidende, at der er en der som griber dig, hvis du falder”.

Seneste album fra Rasmus Walter hed ”Himmelflugt” og kom i slutningen af  2016. Her viste Walter stor styrke både som sanger og som sangskriver. Albummet rummede bl.a. de to hitsingler ”Løber” og ”Ingenmandsland” – og især sidstnævnte overraskede nok mange, da det viste sig at være en duet og co-write med Niclas (aka Nik fra Nik & Jay).

At Ramus Walter var blevet et stort navn herhjemme, var tydeligt at se, da han i slutningen af 2014 udgav sit tredje soloalbum ”Verden i stå”. Singlen af samme navn blev flittigt radioroteret – og albummet strøg direkte ind på salgslistens førsteplads. Forinden havde masser af danskere stiftet bekendtskab med Walters stærke stemme og charmerende væsen, da han som del af holdet i TV 2 serien ”Toppen af Poppen”, igennem mange uger viste sin styrke som fortolker.

Rasmus Walter fik for alvor hul igennem som soloartist med singlen ”Endeløst”, der blev kørt i hård rotation på P3 og endte med at blive kåret som ”Radio 100 Hittet” (på stationen af samme navn) og Årets Uundgåelige på P3 i 2012 (sammen med Turboweekends ”On My Side”). Den stærke single var forløber for Walters andet soloalbum ”Lige Her, Lige Nu”, der kom på gaden i marts '13, fulgt af singlen ”Knust Glas”, der blev endnu et radiohit.

”Der er, sagt på en anden måde, grumme god grund til at håbe på, at Walter fortsætter længere ned ad samme stringente lydspor”. ”Flot og vellykket dansksproget debut…” Positive ord fra hhv. Berlingske Tidende og Gaffa, der hver gav fire stjerner til Rasmus Walter for hans første soloalbum, der udkom i april 2011 og bare havde sangerens navn som titel. Førstesinglen ”På dybt vand” blev storspillet på P3, mens P4 gjorde hele solo-debutten til Ugens Album. En rigtig god start for solisten Rasmus Walter, der efter 10 år med bandet Grand Avenue, nu både var alene og for første gang sang på dansk.

Se kontaktoplysninger