/media/5210/ravi-kuma_header.jpeg

Ravi Kuma

”Som en helt ung og relevant udgave af Peaches fylder Sharon hele scenen med nærvær, intelligens og badass humor” (Gaffa)

Ravi Kuma er en hårdtslående elektronisk rap-duo bestående af rapper Sharon Kumaraswamy og producer Aske Knudsen. Industrielle bass-lines, støvede marcherende beats og gimmicky samples giver deres undergrunds-rap en eksotisk kant, der med flabede tekster tager aktuelle og tabuiserede emner op ud fra et menneskeligt, personligt og samfundsmæssigt perspektiv. Emnerne serveres med en god portion velovervejet selvironi og humor, men har en seriøsitet og tyngde med sig, der hverken kan eller skal overses i det quirky univers Ravi Kuma opererer i.  

Bandet beskriver selv deres univers som ”et kærlighedsbarn undfanget i en trippin ménage à trois i en forladt container mellem Peaches, M.I.A.  og Vince Staples.” Så glæd dig til en duo, der med skarpe beats, hooklines som “Fuck this shit, I’m gonna be a princess”, “Why you mother fuckers keep staring at my dick” og “I only make out with myself” og et energisk og underholdende liveshow, gir dig en musikoplevelse der ikke minder om noget andet i DK lige nu. 

Se kontaktoplysninger