/media/7199/scarlet-pleasure.png

Scarlet Pleasure

Onsdag 5. august

Med både en lang række sveddryppende koncerter og en stærk strøm af singler igennem de seneste år har Scarlet Pleasure for alvor spillet sig helt op i superligaen af dansk pop.

Du kender måske sange som "24/7”, ”Superpower”, ”Unreliable”, ”Let Go”, ”Limbo”, ”Deja Vu”, ”Good Together” og ”Lagune” – fordi, Scarlet Pleasure kan sælge billetter, er fast inventar på radiostationernes playlister. Tager man deres 10 største hits, så har de tilsammen fået mere end 80 mio. plays, alene på Spotify.

Scarlet Pleasure består af de tre musikere Emil Goll (vokal), Joachim Dencker (trommer) og Alexander Malone (bas). Alle særdeles glade for popmusik, og alle så ambitiøse, at de som nittenårige forlod Danmark for at prøve lykken i USA. Det blev dog en lidt mislykket musikalsk udflugt til et New York, der ikke kunne leve op til drømmene, og efter et halvt års tid, vendte bandet tilbage til Danmark og fik hurtigt styr på ambitioner og sound. I februar '14 kom den første fornemmelse af gennembrud, da singlen "Windy" blev Ugens Uundgåelige på P3. Senere samme år kom debut-EPen "Mirage", der med nye radiohits som "Under The Palm Treas" og "The Strip", satte en tyk streg under Scarlet Pleasures kvaliteter. Det hele blev fulgt fornemt op på debutalbummet "Youth Is Wasted On The Young", der i 2016 samlede op på singlerne og bød på yderligere et par træffere i form af "Wanna Know", "Casual" og "Heat".

Scarlet Pleasure er også blevet et af den slags bands, der sættes pris på - de fik en Danish Music Awards 2017 (for at have begået "Årets Danske Hit" med netop "Deja Vu"), samme sang blev Årets Lytterhit på P3 i 2017, fik The Voice Prisen samme år og blev også ”Årets Hit” ved Zulu Awards 2018. Ved udgangen af 2018 fik Scarlet Pleasure prisen som ”Best Danish Act” ved MTV EMA i Bilbao i Spanien.

Se kontaktoplysninger