/media/5211/sebastian_header.jpeg

Sebastian Band

I mere end 40 år har Sebastian været en af de mest markante og mangesidede musikere, Danmark har haft at byde på.

”… en seriøs sværvægter blandt sin generations danske sangskrivere ” (Gaffa).

Sidste år samlede Sebastian, for første gang siden 2012, et band omkring sig, for at tage på Danmarksturne. Det havde længe været et kæmpe ønske for både spillesteder og publikum igen at kunne opleve denne side af Sebastian – og ingen gik skuffede fra de medrivende, rørende og smukke koncerter det blev til i efteråret. Sebastian har gennem hele karrieren været kendt for at arbejde med landets skarpeste musikere - og hans livebands gennem årene har alle været sublime og altid i stand til at finde nye vinkler på de mange fantastiske sange. Sådan er det også her i 2019, hvor det håndplukkede hold bl.a. tæller gamle samarbejdspartnere som bassisten Michael Friis og guitaristen Nils Henriksen. Sebastian og bandets koncert på Smukfest bliver eneste festivaloptræden denne sommer.

Sebastian har solgt mere end 2 millioner plader igennem karrieren, og har givet langt over 2000 koncerter. Og som om det ikke var nok til at holde en mand kørende, så har danskerne også købt mere end 3 millioner billetter til de mange musicals, han har skrevet. Omdrejningspunktet for koncerten her i skoven bliver højdepunkter fra Sebastians enorme sangkatalog – suppleret med nye sange fra 2017-albummet ”Sange til drømmescenariet”. Sebastians længe ventede studiealbum, der ved udgivelsen gik direkte ind som nummer 1, på listen over de mest solgte i Danmark.

Sebastian Band live 2019: Sebastian (vokal og guitar), Michael Friis (bas), Klaus Menzer (trommer og percussion), Nils Henriksen (el. guitar), Perry Stenbeck (guitar og div. strengeinstrumenter), Peter Dencker (tangenter), Misen Groth (kor), Gry Harrit (kor) og Anne Seier (kor).

 

 

Se kontaktoplysninger