/media/5241/doe-chef-doe_header.jpg

Snavs x ELOQ x DØ CHEF DØ

Tilsammen skaber de tre et eksklusivt show i international klasse, hvor der ikke er sparet på noget.

Denne unikke koncert bliver helt sikkert en af de mest hårdtslående koncerter på Smukfest 2019, hvor tre af de stærkeste danske navne på den elektroniske scene, Snavs, ELOQ og DØ CHEF DØ, i år har valgt at slå kræfterne sammen om et fælles show, som vil få taget til at lette - selv under åben himmel.

Det er svært at holde Smukfest uden de lokale DØ CHEF DØ, der er blevet kendt for deres super energiske liveshows. ELOQ er en af landets mest anerkendte producere, og er med sin kreativitet altid er nyskabende. Snavs udgav i sommeren 2018 sit debutalbum - og har med sin kompromisløse lyd og liveshows turneret rundt over hele verden de sidste tre år.

SNAVS

Snavs er en kompromisløs cutting-edge producer fra Amager, der med en innovativ blanding af elektroniske genrer har formået at skabe en unik identitet og signifikant lyddesign. Snavs smed sin debut EP 808% op til gratis download i april 2013, hvorefter hans musik spredte sig som en viral steppebrand. Siden har Snavs bl.a. udgivet EP’en ”Anarchist”, på det anerkendte label Barong Family, samt flere singler på internationale labels som Spinnin’ Records, Mad Decent, Monstercat og Riotville Records. Nu seks år efter de første kvæk fra Snavs er han streamet +100mio gange på alle platforme og hans tracks er downloadet mere end 1.000.000 gange. Snavs har spillet udsolgte koncerter i USA, Australien, Asien og Europa – og har fået support og anerkendelse fra verdensstjerner som Diplo, Martin Garrix, DJ Snake, Major Lazer, The Chainsmokers, Tiësto, Yellow Claw og mange flere.

ELOQ

ELOQ har været en konstant force af kreativitet på den danske elektroniske musikscene i snart 10 år. Med sin hele tiden nyskabende lyd, har han haft en stærk indflydelse på den danske musikscene og har nu en EP på vej i foråret. ELOQ har turneret i hele verden, fra Europa over Asien til Sydamerika, og delt scener med bl.a. Major Lazer, DJ Snake, RL Grime og Cashmere Cat – der alle har mærket hvordan den danske producer/artist altid formår at skabe en fest. Ved siden af sin solokarriere er ELOQ også en tredjedel af den elektroniske gruppe AVAVAV, som har høstet adskillige priser, turneret Europa tynd og skrevet musikken til Netflix serien The Rain. Som den produktive og alsidige producer Elow er, står han også bag en lang række guld- og platincertificerede udgivelser med bl.a. Mø, The Minds of 99, Kidd og Christopher.

DØ CHEF DØ

Består af fire unge DJ’s og producere fra Aarhus og blev grundlagt i slutningen af 2015. Andreas, Chris, Jonas og Martin er drevet af en enorm energi og passion for den musik, de i fællesskab skaber og præsenterer for deres publikum. Deres musik kommer til udtryk i flere elektroniske genrer og gruppen har fået support fra bl.a. radioprogrammet Diplo & Friends på BBC Radio 1 og af den ukrainske DJ Juicy M. De sidste par år har DØ CHEF DØ haft udgivelser hos pladeselskaber i både ind- og udland + spillejobs i Berlin og på danske festivaler som Smukfest, Distortion og Generator.

Se kontaktoplysninger