/media/5212/soleima_header.jpeg

Soleima

”Der er noget mystisk og uopnåeligt ved hende, og når jeg hører hende, får jeg lyst til at finde ud af, hvad der gemmer sig bag ved”

Citatet er fra P3’s musikredaktør Mathias Buch Jensen, der bare var en af mange der sidste år blev fascinerede af Soleima. P3 gjorde i starten af 2018 singlen ”Low life” til Ugens Uundgåelige og da året blev gjort op, var sangen den femte mest spillede på Kanalen. ”Low Life” var også del af EPen ”Bulldog”, der af Gaffa blev beskrevet som ”en række skæve og nærværende elektro-popsange, der beskriver millennium-generationens hverdagsstrabadser på opløftende vis.” Magasinet havde 5 stjerner til EPen og sendte i samme ombæring Soleima på deres eftertragtede forside.

Soleima er også et af øjeblikkets bedste bud på et nyt internationalt gennembrud for en dansk artist. Hun har allerede haft sin første udsolgte koncert i London, er blevet spillet på BBC, har fået opmærksomhed fra såvel Noisey som I.D. Magazine og er blevet del af Mercedes’ ambitiøse Culture Lab kaldet ”Prxjects by Mercedes-Benz”, der allerede har lavet flere videoer med hende.

Herhjemme går det også stærkt. Soleima – med fortid i det århusianske band Flødeklinikken – udgav i 2016 sin første solosingle ”My Boi”. Fra starten var der masser af opmærksomhed til Soleima, og de store forventninger hun havde skabt via sine første udgivelser og koncerter, blev fuldt ud indfriet på 2017-EPen ”No. 14”, her fandt man bl.a. sangene ”Breathe”, ”Cracks” og ”Wasted”, der var med til give Soleima P3 Gulds talentpris og sikre hende en nominering til Danish Music Awards.  

Se kontaktoplysninger