/media/5287/the-powls_header.jpg

The Powls

"Vi er det orkester, din mor advarede dig imod, og nu skal der sgu hammer på”.

Efter en lang og crazy periode med udsolgte huse og The Powls som fanebærer af mottoet ovenfor søger The Powls nu efter endnu højere tinder som skal nås i laksko, kapper, hæklede suits, stramme heldragter og musikinstrumenter verden ikke har set før (eller for den sags skyld siden...) 

Et uheldigt biprodukt af de mange koncerter det er blevet til gennem manne manne års rastløs rejsen op og ned ad de danske landeveje er, at The Powls nu er særdeles velspillende, og har en palette med nationale og internationale hits, som selv en trepattet ko ikke kan stå stille til.

Eller sagt på en anden måde: det er altså Chefen, Cykelhandlersønnen, Greven af Camembert og Polakken der sammen med deres venner vender tilbage til Smukfest. På gruppens hjemmeside fremgår det, at ”man vil opleve en blanding af kendte musiknumre, vanvittige indfald, tvivlsom indpakning og tør humor. Alt sammen fremført af fire aparte mandslinge.” Eller som Cykelhandlersønnen så ofte før er citeret for at sige: ”…aldrig før har så mange haft så få at takke for så lidt.”

Se kontaktoplysninger