/media/7196/artigeardit.png

Artigeardit

Fredag 7. august

Et den danske urbanscenes mest spændende navne i 2020.

”Jeg glæder mig helt vildt til at komme ud og spille mit nye kommende album for jer alle. De nye sange afspejler en nyere version af mig selv, og jeg udleverer mig selv endnu mere hudløst ærligt end jeg tidligere har gjort. Det er både grænseoverskridende, men også en helt speciel ting for mig at vise mine lyttere sangene i øjenhøjde. Det bliver klart den mest personlige turné til dato”

Ordene er naturligvis Artigeardits egne – og vi kan altså glæde os til et nyt album fra en af urbanscenens mest spændende navne pt. Artigeardit har med sange som ”Del af mig”, ”Lov mig 1 ting”, ”Joggingsæt”, ”Airbag”, ”værformig” og ”Ses senere" bevist, at han kan lave stærke numre der går rent ind hos publikum, både som streams og ved koncerterne. Gaffa var blandt de mange, der blev begejstrede over at opleve Artigeardit på sidste års Spot Festival – og det blev til de maksimale 6 stjerner til den unge rapper:

"Han gik modigt ind i sit eget repertoire, fandt de helstøbte nuancer, sin kernekvalitet af at være en vidunderlig rapper, og hele salen var underholdt og skrålende med fra start til slut. Hvis det her er at være en artig dreng i hip hoppens tegn og være nede med det, så er jeg fan med stort F.”

Artigeardit udsendte i 2018 debutalbummet ”Vilde dage” og i februar kom #2 med titlen "Idiot". Det mente Soundvenue nu ikke at han var - og magasinets 5 stjernede anmeldelse blev opsummeret med ordene: "Artigeardits andet album er en fortælling om vejen til toppen. Men der er ridser i lakken på selvfortællingen, og det er i erkendelsen af det uperfekte og i den konstant tosidede lyrik, at han skinner igennem."

Se kontaktoplysninger