/media/7206/emil-stabil.png

Emil Stabil

Onsdag 5. august

Med over 50 millioner streams og 8 guld-og platinplader, hører danske Emil Stabil til blandt Skandinaviens mest succesfulde rappere.

Med iørefaldende hooks, grænsesøgende tekster og ikke mindst et helt unikt flow, tvinger den danske rapper publikum til at tage stilling til ham – og enten hader du Emil Stabil eller også elsker du ham. For det meste er det nok det sidste, der gør sig gældende, da Emil Stabil for længst har bevist sin evne til at skabe store og markante hits. Senest med hans største af slagsen til dato, platin-singlen ”En Sang” med den internationale mega-stjerne Gucci Mane, der kom i sommeren 2019.

Emil Stabil himself brød igennem i 2014 med ”Er det en fugl” – fulgt op med nye hits som ”R. Kelly”, ”Bootycall”, ”Swimmingpool” og ”Allerede is”. Emil Stabil udgav i 2015 EPen af samme navn – der gav ham tre nomineringer til DMA, en Gaffa Pris og guld for mere end 10 mio. streams. Efter en længere pause, skød Emil Stabil 2017 i gang med de tre træffere: "+1", "Onsdag" (feat. L.O.C.) og ikke mindst "Over Alt", der var Ugens Uundgåelige på P3 ved udgivelsen. "Der står stemplet "hit" i panden på Emil Stabil, der har helt styr på, hvordan man får et omkvæd til at sætte sig på hjernen", som P3s musikredaktør sagde ved den lejlighed…

Se kontaktoplysninger