/media/7280/faustix-smukfest-2020.jpg

Faustix

Fredag 7. august

Med singlerne ”Come Closer” (feat. David Jay) og ”Don´t You Worry" (med Barbara Moleko) brød Faustix for alvor igennem i 2016.

Det går aldeles fremragende for Faustix i disse år. Han lukkede et stort 2019 med albummet ”OMG It´s 2020”, efter de foregående år at have hittet stort med tracks som ”Crying In The Sun”, ”Thorns”, ”Complicated”, ”Lose Myself” og ”Need You”. De to sidstnævnte indbragte Faustix hele 6 nomineringer til Club Awards 2019.

Med singlerne ”Come Closer” (feat. David Jay) og ”Don´t You Worry" (med Barbara Moleko) brød Faustix for alvor igennem i 2016. De to tracks er tilsammen streamet mere end 20 mio. gange på Spotify og har også ramt dansegulve og radiostationer i ind- og udland. I 2017 kom der også masser af ny musik fra Faustix, bl.a. singlehittet "Wathcing You" (feat. Alvaro), der har passeret 39 mio. streams på Spotify. 

Faustix startede ud som hardcore gamer (med speciale i Counter Strike), indtil han som nittenårig downloadede et musikprogram. Derfra er det gået ganske stærkt – og det er efterhånden blevet til mere end 40 remixes og et imponerende CV. Faustix har bl.a. samarbejdet med Diplo, han har produceret for Ciara og remixet navne som Major Lazer, Rihanna, Chris Brown og Icona Pop. Og så har han da også remixet for DJ veteranen Paul Oakenfold med så godt resultat, at det førte til en kontrakt med Oakenfolds label Perfecto. Faustix har også lavet musik til Holywood-filmen ”Step Up All In”, til virale kampagner for NIKE, til EA spillet ”NBA 14” og til amerikanske brands som Disney, Activision og ABC Networks.

Se kontaktoplysninger