/media/7187/gavin-degraw.png

Gavin Degraw

Lørdag 8. august

”…en sand entertainer” kaldte Gaffas anmelder den amerikanske sanger, sangskriver og pianist Gavin DeGraw, i forbindelse med en koncert på dansk grund i 2014.

Det er en ikke nogen dårlig kategorisering af den charmerende musiker, der i starten af 90erne tog den hårde vej mod succes med masser af klubkoncerter rundt omkring i New York City. Gavin DeGraw debuterede i 2003 med albummet “Chariot” – der dog ikke gjorde meget væsen af sig det første års tid i handlen. Men i 2005 kom singlen “I Don´t Wanna Be” – og så tog tingene ellers fart.  I hjemlandet rundede Gavin DeGraw en million solgte albums og dermed platinstatus – og DeGraw-feberen bredte sig derefter til Europa og ikke mindst til Danmark, hvor “I Don’t Wanna Be” var intet mindre end det mest spillede nummer på dansk radio i 2005. Andre singler som “Chariot” og “Follow Through” fulgte trop og sikrede Gavin DeGraw stor popularitet og pladesalg i klassen for ædelt metal.

Først i 2008 kom opfølgeren ”Gavin DeGraw”, der debuterede på Top 10 og bl.a. rummede singlen ”In Love With A Girl”. Det tredje studiealbum “Sweeter” udkom i 2011 og rummede Degraws til dato største hit - “Not Over You”, skrevet sammen med OneRepublics Ryan Tedder. I 2013 kom ”Make A Move”, der lagde hittet “Best I Ever Had” til række af træffere fra Gavin Degraw. Samme år blev han nominieret til en Grammy for sangen ”We Both Know”, skrevet sammen med Colbie Calliat til filmen ”Safe Haven”.

Seneste album fra Gavin DeGraw er 2016-udspillet “Something Worth Saving”, der rummede nye gode sange som ”She Sets The City On Fire” og titelnummeret. Igennem de sidste mange år har Gavin DeGraw turneret intensivt over hele verden og har undervejs bl.a. givet koncerter i selskab med legenden Billy Joel.

Se kontaktoplysninger