/media/7168/hugo-helmig.png

Hugo Helmig

Med debutsinglen ”Please Don´t Lie” fik 19-årige Hugo Helmig (yes, the son of Thomas) i 2018 en forrygende start på karrieren.

P3 valgte sangen som Ugens Uundgåelige og har siden råspillet både den og senere singler som ”Times of War”, ”Young Like This”, ”Wild” og ”Eyes Wide Shut”. Sange der alle var med på sidste års debutalbum ”Juvenile”. Publikum var med – og har gjort Hugo Helmigs koncerter til de rene tilløbsstykker, ved siden af at råstreame den unge Helmigs sange. De fem nævnte alene mere end 60 millioner gange, alene på Spotify! Hugo Helmig gjorde også indtryk uden for landets grænset – og det blev til en del koncerter i bl.a. Tyskland, hvor både ”Please Don´t Lie” og ”Wild” var helt oppe som #3 på deres airplay-chart.

I 2018 modtog Hugo priserne som ”Årets Nye Navn” og for ”Årets” Hit” til Gaffa prisen, ligesom han fik tildelt ”Årets Musiknavn”. Efter en pause fra koncerterne, har Hugo Helmig været i studiet for at arbejde med sit andet album og planen er, at der kommer ny musik fra ham i starten af 2020. Seneste gode nyhed til Hugo Helmig er, at han er nomineret til 2020-udgaven af den prestigefyldte europæiske pris Music Moves Europe Talent Awards, der hylder kunstnere hvis musik har krydset landegrænser i Europa…

Se kontaktoplysninger